Bluza medyczna 1021 W37_2.jpg
  • промоция
BLOOM

Медицинска блуза - дамска рокля - цветен модел 1021

Колекция: BLOOM
Код на продукта: M80W-W38

Медицински потник от 100% памук, удобен, не ограничава движенията. Приятна на допир и изглежда чудесно при работа. Без ръкави, вталена кройка. V-образно деколте. Три практични джоба, необходими за ежедневните дейности: един на гърдите и два на нивото на бедрата. Моделът е изработен от издръжлива материя и е украсен с цветна шарка. 

.
Наличност: партида
Доставка в: До 48 часа
Delivery: The price does not include any possible payment costs check the delivery methods
Брутна цена: 23,56 лв.

Regular price: 33,65 лв.

23.56
The lowest price during 30 days prior to the reduction: 25,48 лв. If the product is sold for less than 30 days, the lowest price since the product went on sale is displayed.
Нетна цена: 19,15 лв.

Regular price: 27,36 лв.

The lowest price during 30 days prior to the reduction: 20,72 лв. If the product is sold for less than 30 days, the lowest price since the product went on sale is displayed.

The promotion runs until 30 юни 2024

quantity + -szt.

product unavailable

* - Field mandatory

Описание

МЕДИЦИНСКИ БЛУЗИ МОДЕЛ 1021

Медицинските престилки от колекцията BLOOM съчетават цветни модели с класическа и надеждна кройка. Потниците са изработени от 100% памук, удобни са и не ограничават движенията. Те са приятни на допир и изглеждат чудесно по време на работа. Без ръкави, вталена кройка. V-образно деколте. Разполага с три практични джоба, които са от съществено значение за ежедневните дейности - един на гърдите и два на нивото на бедрата. Моделът е изработен от издръжлива материя и е украсен с цветна шарка. 

Колоритните кръпки медицински позволяват на служителите да подчертаят своята природа и стил на обличане. Те карат човек да се чувства не само професионално и компетентно облечен, но и непринудено, модерно и изразително. Многоцветното медицинско облекло се използва от много хора, работещи предимно в салони за красота, фризьорски салони, уелнес центрове или спа центрове. Този персонал не е длъжен да се облича в стерилно бяло.

Нашите потници са продукт, насочен към лекари, медицински сестри, физиотерапевти, учители в детски градини, както и към дами от индустрията за красота (спа, уелнес, клиники за естетична медицина)

Особености на продукта:

  • 100% памук,
  • прилепнала кройка,
  • два прореза отстрани
  • три джоба, един на гърдите, два на бедрата
  • сърцевидно деколте,
  • Shipping costs The price does not include any possible payment costs

    Държава на изпращане:

Свързани продукти

Shop is in view mode
Покажи версията на цялата страница