Време за изпълнение

Време за обработка на поръчката

 

Веднага след като направите поръчката си, ще получите имейл с потвърждение на поръчката. От този момент нататък, в зависимост от избрания от вас начин на плащане, ние разглеждаме поръчката ви като направена. Платените поръчки се обработват незабавно, а след това и поръчките с наложен платеж. Поръчките, за които плащането е предплатено, се изчакват, докато плащането постъпи по нашата сметка; поръчки без плащане не се обработват или подготвят. Моля, имайте предвид, че ви информираме за хода на нашата работа.

 

Краен срок за получаване на пакета = краен срок за изпращане + време за доставка

 

Датата на изпращане зависи от наличността на продуктите и избрания начин на плащане, а времето за доставка - от избрания от вас начин на доставка.

 

Наличност на продукта

Крайният срок за изпращане е посочен до всеки продукт и описва кога продуктите могат да бъдат изпратени от нас - от 24 часа до 7 работни дни. Офертата, която представяме на уебсайта, е в наличност, но е възможно да има временен недостиг, причинен от нестандартна покупка или други случайни събития, върху които Модерна компания няма контрол, като в този случай действителното време за доставка може да се удължи до максимум 14 работни дни. Стандартното време за доставка от куриерските фирми варира от 24 часа до 3 работни дни от деня на предаване на стоките на куриерската фирма.

Ако поръчате повече от един продукт, времето за доставка за цялата поръчка се коригира спрямо продукта с най-дълго време за доставка. Възможно е да завършите поръчката си на етапи - за целта се свържете с нас или напишете подходяща забележка в коментарите към поръчката си.

 

Метод на плащане

Електронно плащане PayPal - най-удобният и много бърз начин да завършите поръчката си. В работно време средствата се прехвърлят в нашата сметка обикновено веднага.

Плащане по банков път - времето за обработка на поръчката зависи от момента на постъпване на плащането. В зависимост от банката това обикновено отнема до два работни дни. Номерът на сметката, по която трябва да извършите плащането:

плащане в BGN : MBank PL76 1140 2091 0000 3435 2300 1007

 

Плащане при доставка - най-бързата форма на плащане, която позволява незабавното изпълнение на поръчката. Моля, имайте предвид, че за нея се начисляват и допълнителни разходи за доставка.

 

Форма на доставка

Куриерската компания предоставя възможност за доставка на поръчката обикновено в рамките на 1-3 работни дни от изпращането.

Нагоре
Shop is in view mode
Покажи версията на цялата страница
Sklep internetowy Shoper Premium