За нас

За нас

 

M&C Modern Company е компания, която произвежда и продава широка гама от облекла за медици, готвачи, пекари, фризьори и козметици. Цялата гама на нашия магазин ще намерите на www.modernbhp.pl Предлагаме медицинско, кетъринг, готварско, хлебарско и работно облекло, използвано в промишлеността, хотелиерството, хлебопроизводството. Нашите продукти включват медицински блузи и панталони, готварски блузи и панталони (кител), лабораторни престилки, сервитьорски престилки (кухненски престилки), хирургически блузи, козметични сакове. Офертата е насочена към дами и господа от медицинския, козметичния и козметичния сектор, както и към фризьори, лекари, медицински сестри, физиотерапевти, пекари. Екипът на ModernBhp се отнася с голяма страст към своите дейности. Постоянно укрепваме позицията си на национален лидер на пазара на работно облекло, като обогатяваме офертата си с нови продукти и услуги. Стартирахме онлайн магазина си, като натрупахме допълнителен опит и разширихме сферата си на дейност. Това ни позволява да пазаруваме удобно, без да напускате дома или фирмата си. Стремим се да гарантираме, че нашето работно облекло отговаря на най-високите стандарти. Ето защо се фокусираме върху продукти с най-високо качество, атрактивни цветове и изработени от най-добрите материи, които се носят с удоволствие.

Онлайн магазинът за медицинско облекло moderncompany.bg разполага с продуктова гама, която прави покупката лесна и прозрачна за всеки бизнес или частно лице при пълна сигурност на транзакцията.

Удовлетвореността на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас, поради което полагаме всички усилия, за да гарантираме, че поръчките се изпълняват бързо, а предлаганите стоки са с най-високо качество. Благодарение на ангажираността на нашите професионалисти, които с удоволствие дават съвети, пазаруването в нашия онлайн магазин се превръща в истинско удоволствие.

👉Изпитвате интерес към ключовата дума:

Работно облекло, медицинско облекло, облекло за кетъринг, облекло за пекарни, студентско облекло, облекло за готвачи, лабораторно облекло, козметично облекло, медицински екипи

👉Искам да купя:

Медицински панталони, тубички, медицински блузи, кител, панталони за готвачи, сако, рокля, хирургическа блуза, лабораторни очила, поли, кетъринг престилка, резервни, работно облекло, пудинг, медицински униформи, медицински престилки, дамски медицински дрехи, козметични престилки, дамски медицински престилки, медицински униформи

👉Ти работиш като:

Лекар, медицинска сестра, лаборант, хирург, готвач, сервитьор, хлебар, фризьор, масажист, сладкар, барман,

Попаднали сте на правилното място. Modern Company има облекло за всички служители.

 

Ако имате някакви въпроси или притеснения, не се колебайте да се свържете с нас чрез формуляра за контакт, по имейл на office@moderncompany.bg или по телефон на +48 783165510.

Нагоре
Shop is in view mode
Покажи версията на цялата страница
Sklep internetowy Shoper Premium