Форми на плащане

В зависимост от стойността на поръчката, избраната форма на доставка и собствените ви предпочитания можете да изберете един от следните начини на плащане:

Превод - плащането трябва да се извърши по посочения номер на банкова сметка (MBank PL76 1140 2091 0000 3435 2300 1007), който ще ви предоставим и в имейла, потвърждаващ приемането на поръчката ви. Можете да направите превода онлайн, в пощенската станция или в банката. След като плащането бъде преведено по нашата сметка, ще започнем да обработваме поръчката ви.

Наложен платеж - плащате в брой при доставката (на куриера, пощальона или в клона на Полската пощенска служба - в зависимост от начина на доставка). Този начин на плащане е свързан с по-висока такса за обработка на поръчката, което не се случва при другите такси.

Електронно плащане - най-удобният и сигурен начин за извършване на плащане чрез интернет. В нашия магазин използваме системата за плащане PayPal, към която ще бъдете пренасочени, за да извършите плащането. Целият процес е бърз и сигурен - избирате банката си и извършвате плащането.

Нагоре
Shop is in view mode
Покажи версията на цялата страница
Sklep internetowy Shoper Premium